onsdag 27 november 2013

Snart advent...















Advent är snart här och det känns lite konstigt eftersom det fortfarande är så varmt ute.


Några stjärnor och adventsljusstakar är redan uppe, men bara för att jag tycker att det är så himla mysigt, några slingor ute ska upp men det får det bli till helgen, och då ska jag sätta upp kransar och lägga ut granris på kyrkbänken. Mysigt!


Hoppas Ni håller Er friska från alla baskilusker, här har vi haft lite av varje!



Kram Malin


lördag 16 november 2013

Lärkträd...



Lärkträd tycker jag är ett fantastisk fin dekoration den här årstiden...lite lagom innan små dikesgranar plockas in...

Ljusslingan från granit lyser upp betongväggen och helt plötsligt framhävdes den väggfärgen, tänk vad belysning gör i ett rum. 

Idag har vi haft en skön dag med lite städning,hockey och mys med grabbarna..nu är dom på kalas men Snart laddar vi för en filmkväll i soffan under täcken, tänd brasa och en himla massa gott, jag och mina allra finaste hjärtan.


Kram på er!

Malin



torsdag 14 november 2013

Test....





Testar från ishallen... För om det här funkar så kan det bli fler blogg inlägg om ni står ut med mobilbilder? Här hänger jag numer som nybliven hockey morsa... Det är inte så lätt när ens 11åring kommer på att han nog vill börja med hockey?! Hm.. 
Nu är vi igång och han kämpar järnet tillsammans med grabbar som spelat sen 4 års ålder, men hej vad det går och så duktig han är, och så fantastiskt det är att  se sin sons glittrande ögon och kämpar andan, tårarna de bränner ofta när jag står och tittar... Så stolt är jag!!!


På instagram är jag desto flitigare...mer spontana ögonblick, som bilden ovan, Smilla som vet hur man fördriver tiden, hon kan sitta vid vattenstrålen hur länge som helst. 

Kram på Er!

Nu ska jag kolla på träningen😉

Malin