torsdag 2 januari 2014

Välkommen 2014!













God fortsättning!



 Hoppas Ni alla haft en riktigt lugn och skön Jul!?



Det rusade på i ett himla tempo fram till jul, så här har jag ju inte varit, på bloggen alltså men desto mer på Instagram som egentligen passar mig perfekt, lite mer spontant och bara sådär enkelt och när andan faller in.



Julen firade vi här hemma med alla barnen och det var såå himla mysigt. De där andra röda dagarna försvann med släkt och vänner och skridskoåkning, sen har jag faktiskt jobbat. 



Sen kom nyår och även nyårsafton firades här hemma, som blev väldigt lyckad och vi lyckades rejält med för och varmrätten i år vilket var tummen upp, jag som inte är någon direkt hejare på att tillaga fisk.

 Idag har jag jobbat igen och jag har faktiskt funderat lite på 2014, hur jag vill att det ska bli eller vad jag har för mål, även om jag inte har några nyårslöften så har jag allt några små milstolpar...


 Och det blir bra och det känns riktigt bra, jag är nöjd och tillfreds med det mesta, njuter av barnen och den härliga åldern dom är inne i just nu, hockeyn som tagit mycket plats de sista månaderna och som kom från ingenstans, min man som jag är väldigt kär i och som jag värdesätter varje dag, tryggheten, ett bra jobb att gå till varje dag och några trevliga resor planerade.

 Jag njuter och jag lever här och nu! Det är väl det som är livet, tänk att man bara blir bättre och bättre på att leva.



Kram och ta hand om Er!


Malin