måndag 11 juni 2012

Inspiration putsfärg...




















När det gäller putsen och dess färg på vårt blivande hus så var det ju inte så lätt som vi kunde tro. Vitt och vitt mot gult eller med grå brytning, det sistnämnda lät ju bra och rätt i våra öron... 

Nu har vi åkt och gått och åkt och gått tittat och jämfört alla möjliga sorters hus och än en gång tänkt efter hur vi vill att vårt hus ska se ut och hur det gör sig till de grå spröjsade fönstren.

Nu har vi landat och vi har bestämt oss för vitt med minsta möjliga brytning mot gult. Vi får se om det blir gjort under nästa vecka, såå spännande!

Annars så känns det inte som det händer så mycket med huset och veckorna rusar...

Men när vi kikade upp för stegen så visade det sig att övervåningen i stort sett var klar... Det är som ett pussel, takfönster har kommit, väggar och golv, och igår kom några fula skorsten upp. Något litet har hänt från dag till dag. Inflytt september, det är faktiskt inte så långt kvar fast det känns just nu som en evighet.

Bilderna är från Bjärka-Säby Slott strax utanför Linköping, den färgen på putsen är lite mer gul än vi tänkt men jag tycker dessa byggnader är oerhört vackra.

Då fortsätter vi heja på Sverige i fotbolls EM!

Kram på Er,
Malin


1 kommentar:

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Hejsan Malla, ja jisses så många val det är att ta ställning till, och speciellt svårt när det är sånt som inte går att ändra i efterhand. Men jag tror det blir jättebra! Nu längtar alla efter sommarlov, men det vore så kul att få till en träff innan semestrarna. kramkram Victoria