tisdag 11 februari 2014

Bathroom...


När solen skiner så blir det ett helt underbart ljus här inne i badrummet med skogen precis utanför. Tyvärr ingen snö längre utan bara geggamoja, hm.


Från början när vi ritade huset så ville jag egentligen inte ha någon dörr in till badrummet från sovrummet. Men där har jag nog ändrat mig.

 Vi har dörr, vilket vi valde från början men dörren står alltid öppen när badrummet inte används för det är så himla mysigt här inne. Lilla tuten som det ser ut som utifrån och som var ett sånt där, ska vi verkligen, är det inte onödigt?! Det känns idag som det är ett av det där som vi är mest nöjda med.

Vita pärlhyacinter, visst är det härligt krispigt, det behövs inte så mycket men det gör såå mycket...hänger ni med vad jag menar ;-)Kram 

Malin
3 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Halloj Malin! Ohhh ditt badrum är en dröm, så himla fint!! Och klinkergolvet med sitt vackra mönster, förstår att du vill ha dörren öppen om dagarna så man kan se detta vackra :-)

Kram Paula

Anonym sa...

vad heter golv kaklen ni har i badrummet på bilden? Så fina! Och golvet i vardagsrummet, vad heter det?

Anonym sa...

Hej!

Dåligt med uppdateringar på den här bloggen nu ett tag tycker jag;).....Jag som älskar och kopplar av med att gå in och kika runt;)Tycker så mycket om din inrednings stil, så hoppas på nya uppdateringar snart.....

Trevlig helg och kram på dig!!!!

Maria