torsdag 4 oktober 2012

Att komma hem...








efter en dag på jobbet, är det rätt skönt att kliva in genom dörren.



Trots att det fortfarande står flyttkartonger i tvättstugan. Klädkammaren har tills nu varit bombarderad av toalett och toalettinredning, så är det ändå ett väldigt skönt lugn när man kliver in här.


Piffat det har jag ta mig tusan inte hunnit med suck... jag väntar fortfarande på lamporna jag beställt till köket, och lampor över matsal ska upp i morgon. Pynt och piff har jag inte köpt något.


Man vill så mycket men tiden räcker inte till... och så är det liiite andra saker man måste fixa innan, typ lite förvaring och så. Å det är inte min starka sida direkt, kanske för att jag tycker det är så sablarns tråkigt. Men här har jag sagt till mig själv att nu ska det bli bra från början, ordning och reda!!!

Så några kvistar från trädgårdens hortensia och min kära mormors fina inflyttningsbukett får räcka så länge, och så har jag väl redan förbrukat ett paket värmeljus från IKEA, nu är jag igång igen ha ha... 



Idag blev vårt badrum helt klart. Så här såg det ut när jag kom hem. 









Grå putsade väggar, golvet var fogat och badrumsinredningen Svea från Svedbergs var uppe.
Äntligen!!! Barnen ville givetvis ha spa här i helgen, så så får det givetvis bli.



Kram på Er alla!

 Och tack snälla för alla fina mail och kommentarer, jag läser vartenda ett och det värmer ska Ni veta! Tack!

Kram Malin





12 kommentarer:

Erika sa...

Men åh vad fint!! Vilket fantastiskt hus ni verkar ha skapat! Jättefina färgval, det ser så lugnt och harmoniskt ut. Ha en trevlig helg! Kram, Erika

Anonym sa...

Jag säger bara en sak: WOOOOOOW!!! Vilket hus! Helt underbart, och vilket vackert golv! Köket ser himmelskt ut... Gud vad spännande att få följa med er på denna resan, ser redan fram emot fler bilder, piffade eller inte :) Ha en fin helg o njuuut av erat härliga hem! Kram Anna

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Det ser jättefint ut...ljust och harmoniskt. Ibland behöver man ju bo in sig för att sätta rätta touchen.

Ha en härlig fredag!

Kram Caroline

Anonym sa...

Hejssan du,

Vilket hus ni har. Och så stilrent , ljuvlig och vackert!!!!

Ha en härlig dag också Malin<3

Hälsningar från Finland, Nådendal
Kirsi

LOPPISLIV sa...

Hej söta Malin! Ohhhh my...så himla fint!! Nu vill jag bara hem och mega rensa :-))sitter på jobbet och surfar på lunchen idag :-) Och köket som man ser en skymt av...sååå underbart!! Golvet blev ju kanonfint, vi hade hemma en provbit och då såg det lite blåvitt ut mot de andra vita nyanserna i vårt kök, men det ser ju helt ljuvligt ut på dina bilder, mjuk och pudrig i tonen. Det är såklart svårt att se på en liten provbit hur helheten blir. Men det ser verkligen jättefint ut. Även golvet i badrummet är helt underbart!!! Gillar skåpet ni har där...hmmm ett sånt hade passat kanon bra i vårt badrum också :-)) Nu har jag fått hela huvudet fullt av ideér! Tack för inspirationen. Dags att jobba lite nu....Ha en toppenfin helg!!

Kramis Paula

Pernilla sa...

Hejsan!
Vill bara säga att du har en jättefin känsla för inredning, du fixar så himla fint och mysigt överallt. Läste redan din blogg på den tiden med ditt hus innan ditt torp och jag har inspirerats enormt av dig men aldrig kommenterat på din blogg förut.
Och ditt nya hus...jag säger bara åhh!!! Så himla fiiiint!!!
Ska bli så spännande att få se hur du fortsätter att inreda med din fina smak.
Lycka till med huset och ha en trevlig helg.

Kram från Pernilla i Norrköping

Mamma C sa...

Så snyggt, ljust och vackert.
Kram Mamma C

Elinor sa...

Hej!
Helt enormt fina bilder. Underbara färger och matrial. Håller med de andra...ser fram emot att följa er resa om nya huset. Läste din förra blogg och har verkligen inredningsådra! Njut av frsta helgen i huset, hälsningar Elinor i vårgårda.

Anonym sa...

Underbart fiiint!:-)
Kram från en Maria i norrland

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Åh det är ju sååå fint du har gjort! Härligt för er alla att äntligen få flytta in i drömhuset. Vilken fin känsla du har! kram Victoria

Välkommen Hem! sa...

Men HERRE GUUUD! säger jag bara. Alltså, jag har varit supernöjd med vårt nybyggda hus. Ända fram tills idag, tills jag hittade din blogg. Sååååå jäkla snyggt!
Allt är ju fantastiskt vackert! Grattis till er och till dig som inrett så fint.
Kram, Judita

Jes/Vita villa vila sa...

Helt fantastiskt vackert vännen!!! En ren och skär dröm ♥. Sagolikt!

Kram Jes ♥