tisdag 9 oktober 2012

Ett svart smycke...






...precis så känns det när lamporna kom upp.


Visar idag några bilder från matsalen med de nya lamporna som kommit upp och så ser man bort till tv-hörnan där det inte finns några kuddar i soffan än.

Några klippan filtar samsas varav den nyaste och finaste hade Smilla (en av katterna) kissat på suck, det är väl nackdelen med nytt och ny miljö för katterna, pinka in sitt lilla revir, ja tack blir fint i ull filten, not!!! Ja ja...så är det, ut på vädring bara och hålla tummarna att dom inte går till den sen igen... Man skymtar även ut i hallen ser jag nu svart gammeldags klinkers och så ser ni trappan upp... 

Annars började veckan med sprängande huvudvärk och himla ont i ryggen, idag känns det lite bättre och nu efter maten blir det en långpromenad med min kära man då brukar det mesta släppa...


Ha en fin & skön kväll!
 Kram Malin




7 kommentarer:

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Vad fint ni får det, och tänk vad mycket kul ni har framför er! Att boa in er i lugn och ro, och piffa till det i takt med att ni hittar saker som jag är säker på att du redan tänkt ut i tanken;-)
Oh ja, klart vi skall ses. Killarna jublade om att få träffa V och H. Vi hörs av snart, kram kram Victoria

Anonym sa...

Såå fint ni får det Malin! Är så glad för din och din familjs skull! Ha en härlig höst i ert nya boende! Kramar Sara (fd Under en vind)

Norregård sa...

Superfint!!!

Hoppas du mår bättre nu:)
Kram Malin

Mamma C sa...

Det är så fint det du visar.
Kram Mamma C

Jes/Vita villa vila sa...

Åh Malin, det ser så urfint ut med liggande råspånt, vita golv, svarta detaljer och eldstad. En sann dröm! Jag är såld på ert hus så är det bara :). Underbart!

Hoppas du mår bättre! Huvudvärk och ryggont är vedervärdigt... ♥

Stor kram Jes ♥

Marie sa...

Så fint ni får det, supersnyggt!

Hoppas du mår bättre!
Kram Marie

LOPPISLIV sa...

Helt underbart Malin!! Har tittat på dina bilder flera ggr :-)) Ser så många saker jag skulle vilja ha, brickbordet, och det ruffiga lamporna bland annat.

Härligt med all yta och rymd i ert hus, love it :-)

Kram Paula