torsdag 18 oktober 2012

House Doctor...












...lamporna är uppe!


Vi bara tokmyser här hemma, det är så himla skönt att komma hem om dagarna, man tror fortfarande inte att det är sant att vi bor här. Man kör nästan fel med bilen när man ska svänga upp till huset, och man får nypa sig i kinden för att tro att det är sant. Utanför köksfönstret ligger gula fina löv och skogens färger speglas i alla fönster. Det är magiskt, och det är såå himla skönt att äntligen få landa, vara tillsammans alla vi, vara en familj på vårt lilla vis och jag njuter ta mig tusan varje sekund och varje dag.


Lamporna från House Doctor som jag köpte på Inreda Utreda är äntligen uppe. Jag vet att de precis kommit in på Esq för den som vill ha och som bor här i Linköping. Ett extra tack till vår underbara elektriker som tidigare fixat all el i huset. Han letade givetvis fram fina halogen eco päronformade lampor med classic light, å vad han är bäst! Himla fint med en glödande tråd, två år ska dom hålla står det, vi får väl se.


Jag tycker att det blev en cool och fin detalj i köket, det svarta fångar upp takfläkten och tuffar till köket lite. Det är riktigt riktigt mysigt på kvällen då det avger ett härligt sken.


Den lilla granen (Araucaria står det på etiketten) står nu i köksfönstret. Den köpte jag till förra julen på Systrarna Grön. De sa att den kunde övervintras eller sommarvintras kanske man ska säga, men det var jag ju tveksam till. Men här är den, kanske lite tidig att plocka fram...eller inte det är ju faktiskt november snart.



Stor Kram!
Malin














4 kommentarer:

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Vilka läckra lampor! Ni får det verkligen SÅ fint! Kram!

Välkommen Hem! sa...

Wow! Oväntat, men skitsnyggt! Du har så fint, så fint!
Kram, Judita

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Det är jätte fint! Som hela köket i övrigt!
Mys på i höstvädret!

Mvh Sanna

Rose Garden Malevik sa...

Hej Malin
vilka superfina lampor....
å missa nu inte.....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan