torsdag 13 december 2012

Lucia...








Tänk att det redan är Lucia...



Har Ni luciafirande idag? 


Igår kväll var det luciatåg för skolans 3:or här i området och vår lilla stjärngosse han sjöng för kung och fosterland så himla söt med en strut som hänger lite på kvarts... en stämningsfull kväll som avslutades med lussebullar och skumtomtar i skolans matsal. Visst känner man känslan och minns så väl hur det var när man själv gick i skolan och hade dessa luciafiranden?! Fina traditioner att hålla fast vid... 


Å efter denna lugna och mysiga stund så spelade grabbarna hockey här ute på gården och tjoff så flög en halv ny tand ut från munnen på min stora kille, det blev en rejäl träff av klubban. Det sitter en mjölktand på tvärsan precis bredvid, ghaaa... hade varit lite bättre om den flugit ut, hm.


Japp så nu ska vi strax dra till tandläkaren för att se vad dom kan göra... Ett avbrott i vardag och jobb, tänk så fort en olycka händer. 


Här hemma är det inte så mycket pyssel eller pynt, några granar från förra året, dikesgranar, lärkgrenar, vita hyacinter, vita amaryllis och advenststjärnor i fönstren, ljus åter tända ljus speglar årets nalkande jul här hemma. Men i helgen blir det pyssel med barnen och det ska bli himla mysigt. 




Ha en bra torsdag!


Kram Malin




1 kommentar:

LOPPISLIV sa...

Aj då, hoppas det gick bra med tanden! Så fina bilder Malin, ser så himla charmigt ut i ert hus, och i förra inlägget, ni har så vackra pardörrar, gillar den grå färgen den är så fin!!

Ha nu en finfin fredag! Kraaam Paula