onsdag 23 januari 2013

Budget shopping...





Hej där ute...


Jösses vad vintern hänger i -15 grader, rimfrost och såå vackert. Det känns verkligen långt kvar till våren och här hemma kör vi fortfarande julstjärnor i fönstren för det ger så mysigt sken på morgonen och kvällen. Men i helgen måste jag väl plocka bort det så ingen tror jag är helt wajko....

Jag har spanat in vårens trender och nyheter efter årets formex mässa. Och visst är det lite förändringar, ljust trä, rotting, vattenfärgs pasteller, vitt och skandinaviskt. Jag som precis börjat blanda in lite svart här hemma, ha ha... Grejen är ju som alltid att det gäller att hitta sin stil och att man med enkla medel kan förnya sig med exempelvis kuddar och textiler, ljuslyktor.  

 När jag nu surfade runt på H&M Home så fick jag inspiration av deras pastelliga kuddar och eftersom de inte kostar mer än 49 kr så känner jag att skulle kunna klicka hem flera stycken till soffan där uppe som behöver piffas upp. Det är barnens med kompisars hak så här känns det som man inte vill gå och åma sig över att de stökar ner eller har kuddkrig med en dyr Svensk Tenn kudde.

Ljuslyktorna, ser ni någon skillnad?! En är från DAY Home och en H&M Home, den ena kostar ett par hundra den andra 29 kr, likaså skålen som jag kan tycka är väldigt lik ett annat märke är också från H&M Home för 49.50 kr. Det jag vill säga med detta är att med enkla medel går det att förnya sig utan att ruinera sig. 



Stor Kram 

 Malin





2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll Malin !

visst behöver det inte vara det dyraste.
Så kul bara förandra med textiler .
Visst har dom mycket fint på HM Home.
Och lagom dyrt :)

Ha en fin fortsättnig på veckan!

Kram

ps..vilken fin blogg du har

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Vad sött med lite pasteller nu när våren kommer. Extra bra när man kan hitta heminredning lite billigare, då gör det inte så mycket om man tröttnar eller om det blir en fläck på :-) H&M home har jättemycket fint!

Vad charmigt det blev med den svarta korgstolen i ert badrum!!

Ha nu en fin fredag! Ska snart traska till jobbet, får bylta på mig rejält för idag är det kallt...brrr -18grader :-)) Kraaaam Paula