lördag 12 januari 2013

Tvättstuga...

Äntligen lördag!En lördag utan något inplanerat förrutom kvällen, å så skönt, det känns som det var länge sedan.

 Jag har städat av, tagit bort vissna hyacinter och bytt ut mot vår blommor. Men enkla medel får man in en vår känsla och det behöver inte köpas en himla massa saker, lite såpa och flytta om eller ta bort lite grejer så känns det skönt och nytt.

Efter tre månader här i huset så börjar saker och ting falla på plats, i tvättstugan har vi ett gammal plåtskåp som vi fått, jag sprayade skåpsluckorna svarta och sen täckte över med griffeltavelfärg, nu har killarna varsitt (egendesignat...hm) skåp med det som de använder dagligen, perfekt för stövlar, skolväska och jackor, smala men rymliga, och bänken får nog behålla sin träfärg och även sidorna på skåpet får behålla sin gråa ganska fula färg, men jag kan tycka att det är lite coolt. Nu ska vi placera ytterligare ett dubbelskåp men utan bänk till höger där jag och K kan ha våra jackor, sen är vi nog på banan med vår förvaring i tvättstugan i alla fall. 


I kväll är vi bjudna på restaurang av min mormor och morfar som firar 60-årig bröllspsdag, tänk va...helt fantastiskt och verkligen värt att fira! Puss min söta mormor (som jag vet går in och läser det här...)Kram Malin

1 kommentar:

MITT VITA HUS sa...

Tjusigt:)

ha en fin fortsatt helg!

Kram