söndag 17 februari 2013

Griffeltavelfärg...


Hoppas Ni har en skön söndag!


Jag har några tapetrullar kvar från barnens tapeter och jag tycker väldigt mycket om denna rutmönstrade grå från Sandberg som vi har i Hugos rum.

 Jag tog tapetlim och satte på ena sidan av Ikea garderoben och så målade jag framsidan med griffeltavelfärgen som jag gått skapligt loss på de senaste dagarna ha ha. ( Nu har jag målat krukor och den där affischen jag nämnde...)

 Jag var rädd för att jag skulle vara tvungen att sandpappra den glatta ytan först men det behövdes inte utan det fäste bra direkt. Några klädnypor med urklippta insekter fick mjuka upp lite. 

Ja från att varit helt vit och kal så tyckte jag att det blev lite roligare... Väldigt enkelt måste jag säga och inte ens en arbetstimma tog det! I barnens rum har vi även kappvindar med tråkiga inspektionsluckor, även de fick sig en liten tapetsnutt och det ser nu mer ut som en liten tavla.


Nästa lilla projekt är faktiskt att ta tag i vårt skafferi, jag tänkte tapetsera med andra tapetsnuttar jag har och så försöka få till det med mer hyllor, så det blir ordning och reda och att vi verkligen utnyttjar ytan helt. 

Men det får det blir en annan dag!


Nu blir det fisk & skaldjursoppa, mums så gott en söndag...

Trevlig kväll! 

Malin5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så fint att ha en gavel på en garderob till en griffeltavla! :)
Snyggt! :)

Kram

LOPPISLIV sa...

Vad fint du fixat till garderoben, snyggt att sätta tapet på och griffelfärg, både praktiskt och snyggt!! Kanonfint pojkrum, charmiga detaljer överallt. Och er lilla toalett i inlägget innan...ojoj så vackert mönstrat golv! Ha en fin start på nya veckan! Stor kram Paula

LIVSGLITTER sa...

Oh så fint! Och jag ser massor av mer fint!!! Nu ska jag titta runt härinne lite mer. Stor kram L

Berså sa...

Griffeltavlefärg används flitigt här med...:)

Allt och/eller Inget sa...

Gillar verkligen den där tapeten, och med det läckra handtaget, perfekt!