tisdag 9 april 2013

Att känna vår...











Att komma hem & på vägen känna våren...

Visst är den här tiden helt magisk...bara det att cykla hem från jobbet åååh så skönt, rensa huvudet och så blir man piggare av ljuset, det är bara så. Tussilago, fast det är minusgrader på morgonen så lyser de som små solar i dikeskanten när man cyklar hem. Det där med tussilago det är något särskilt, det sitter då verkligen i sen man var liten, då man plockade pyttesmå ja dom allra första och gav till sin mamma som hon så snällt ställde i en äggkopp på köksbordet och tänk, så glad hon blev varje vår...


Ljuset flödar här inne när man kommer hem, en ljusgrå och vit randig kudde från Billa Gård är väl det enda nya våriga i soffan just nu.


Skön kväll till Er!

Malin

4 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Hej fina Malin!

Å vad fint ni har det.... ♥
Visst är det mysigt nu, när det börjar spira, så avis jag blev på att du sett tussilago redan. De har jag inte sett här omkring ännu faktiskt!

Hoppas ni har det bra!

Stor kram Jes

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Ja visst är det härligt denna årstid när allt vaknar till liv, även vi. Vill gärna ha lite mer värme bara, det är ju ändå april! :)

Kram Caroline

LOPPISLIV sa...

Så vackert ni har det Malin! Ser så harmoniskt ut! Härlig rymd och yta, snygg ny kudde :-)

Idag har vi regn men de har lovat solsken på söndag, då ska jag ut och gräva i trädgården, har längtat efter det hela långa vintern :-)) Önskar dig en fin helg!! Stor kraaaaam Paula

Anonym sa...

Din blogg återkommer jag till!

Med vänlig hälsning/Sanna