onsdag 2 maj 2012

Blommande körsbärsträd...







Äntligen kom solen och värmen!

Ååå vilken härlig helg och vilken strålande Valborg...

Huset har fått några takpannor, kyrkbänken står redo för att målas vit...(ångrade mig, hade tänkt måla svart) körsbärsblommorna blommar på riktigt och jag har börjat jobba några timmar om dagen och killarna har invigt sina nyinköpta vattenpistoler.... Underbart!


Bästa torsdagen till Er!
Kram Malin

6 kommentarer:

Erika sa...

Oj, vad det ser härligt ut! Och vad skönt att ryggen håller för lite jobb nu. Det tär på humöret när det strular i vardagen. Jag råkade själv ut för ett ryggskott för någon månad sedan och även om det gick relativt fort över så påverkar det hela ens vardag.
Det är så roligt att följa bygget och se huset växa fram. Jag är helt övertygad om att det kommer att bli ett fantastiskt hus!
Ha en härlig dag!
Erika

House number 11 sa...

Ja, det ser härligt ut och vilken vacker kyrkbänk!
Ha en fin dag!
Kram Jenny

marie sa...

Åh sötaste Malin! Vilket hus!!!! Det är som en dröm och det är du värd efter allt. Att operera ryggen är ingen liten sak....tur att det verkar ha gått bra. Hade missat det så jag fick läsa igenom bloggen för att förstå vad som hänt dig. Nu får det vara slut på dina motgångar och att du ska få njuta i ditt fina hus med din familj. Härligt!! Vilken rolig tid du har framför dig!!;)))
Största kramen till dig

Vitt och vanilj sa...

Hej du!
Skönt att det går framåt med din rygg äntligen. Huset ser verkligen ut att bli kanonfint.Ljuvlig tid ute nu med allt som blommar bara synd att jag ser lika svullen ut som blomknopparna pga allergi men men det får man ta.Tack för fin present. Ha det bra kram Petra.

LOPPISLIV sa...

Hej Malin! Ohhh nu ser man ert fina hus, vad fint det kommer att bli. Skönt för dig att ryggen blivit bättre också. Vilken härlig tid ni går till mötes nu, vår och solsken och blommande träd...mmmmm Härligt!! Stor kram och fin lördag // Paula

Jes/Vita villa vila sa...

Låter alldeles ljuvligt fina du! Huset ser underbart ut och som jag sagt så många ggr förr, ser verkligen fram emot att följa er resa, från stomme till inredning!

1000 kramar Jes ♥